Welkom bij De Hoestinkhof

uitsnedePension  en Engels theehuis De Hoestinkhof is gevestigd in een oude verbouwde boerderij in de buurtschap Stokkum, behorende bij Markelo op het Twentse platteland.

 

Een blik in de fotogalerie zal u overtuigen van de sfeervolle locatie. 

 

Groepsaccommodatie / Bed and Breakfastpension


Op de Hoestinkhof kunt u daar waar eens de koeien stonden, nu genieten van een goede overnachting. Het achterhuis (de deel) is verbouwd tot een pension met een gezellige huiskamer en 10 tweepersoonskamers met douche en toilet. Het geheel huren als groepsaccommodatie, prive met uw gezelschap aanwezig of individueel Bed and Breakfast, een weekend weg; lekker fietsen of wandelen. Het kan beide. 

nieuwhuiskamer2bednieuw 2

 

Theehuis
theehuis voorSinds 1996 is de Hoestinkhof uitgebreid met een Engels theehuis. Het theehuis is gebouwd in originele Twentse stijl.
De theekaart is zeer uitgebreid, meer dan 60 theesoorten. U kunt er terecht voor een High tea, een Afternoon tea of een naar eigen idee vormgegeven Farmhouse tea. Het theehuis is ook geschikt voor het vieren van een feestje met een Highteabuffet of een hapje en een drankje.

etagere2interieurtheehuis4
In de zomermaanden is het extra genieten in de schaduw van de oude eiken op het landelijke terras met uitzicht over de glooiende akkers. Tot rust komen onder het genot van een dampende pot 'echte' thee.

 

Zakelijke bijeenkomst / meerdaagse vergadering

Informeel brainstormen of in rust werken aan de teamspirit, ook daar leent de groepsaccommodatie en het theehuis zich voor. Vrijheid om te vergaderen en toch op gepaste afstand de juiste medewerking. We denken graag met u mee voor een succesvolle bijeenkomst. Maaltijden/ flipover enz. aanwezig.

 

Webwinkel
Op deze site kunt u ook thee, jam, div. cadeauartikelen en een cadeaubon kopen.  


We hope to see you soon,


Rogier en Diane Bokkinga en medewerkers.

 uitzichtparkeer

Laatste nieuws

Hightea at home

Geniet thuis van de Engelse theetraditie. Alle gerechten zijn volgens Engels recept voor u bereid. Eenvoudig thuis door u klaar te maken.

Breakfast service

Een compleet verzorgd ontbijt aan huis bezorgd. Voor een verrassend begin van de dag. Leuk om cadeau te geven. 


Gepresenteerd op een gezellige houten etagère.

Voordeel arrangement

2 overnachtingen logies en ontbijt, kamer met douche en toilet. 2x 2-gangen diner, gratis wandelroutes en koffie/thee. kosten € 85,- p.p. 

Nieuwsbrief inschrijving
Je vindt ons in de iPad app
Realisatie: Remgro Webdesign